[ Service Center ]

inbouw-ombouw-elektromotor-watersport
Inbouw & Ombouw:

Naast duidelijke en betrouwbare informatie over de mogelijke producten, zijn wij ook de partij voor het inbouwen van accu’s, elektromotoren en telematica. U kunt bij ons terecht voor het ombouwen van uw boot naar elektrisch, periodiek onderhoud aan uw motor en accu’s of hulp op locatie bij een technische storing.

vakkundig
Vakkundig

Met vakkundig personeel en een grote werf in Heeg, kan Aquatro u zowel op locatie als in Heeg van dienst zijn. Heeft u één of meerdere elektrosloepen voor de deur liggen en wilt u het hele jaar ontzorgd worden? Dan kunnen wij u een service-contract aanbieden waarbij wij voor het periodieke onderhoud in zomer en winter zorgen en wij bij u op locatie komen wanneer er zich problemen voor doen, om zo de boot zo spoedig mogelijk weer in de vaart te krijgen.

inbouw-ombouw-elektromotor-watersport
Periodiek onderhoud

Om lang vaarplezier te garanderen hebben uw elektromotor en accu’s periodiek onderhoud nodig. Neem direct contact met ons op.

 

Meer weten?

Neem direct contact met op met Abele de Jong.

[ Informatie ]

vraag via onderstaand formulier direct informatie aan voor in- of ombouw van uw boot naar elektrisch. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.  [ Uw gegevens ]


  Krautler

  epropulsion

  Torqeedo

  Minnkota

  Menu