[ Accu’s & laders ]

[ Accu’s & laders ]

epropulsion-outboard-elektromotoren-elektrisch-varen

ePropulsion 1000W batterij

De Spirit 1.0 is voorzien van een eenvoudig te demonteren 1000W onzinkbare batterij.

MG-Lithium-HE-ACCU

MG Lithium HE

Deze gloednieuwe batterij modules beschikken over superieure hoge energiedichtheid: meer energie in minder gewicht en volume.

Elke batterij module wordt geleverd met een geïntegreerde batterij management systeem (BMS). Dit is een intelligente elektronische module (slave BMS), dat alle cel voltages en temperaturen meet en balanceert op zowel batterij cel als module niveau. De batterij modules communiceren via een galvanisch geïsoleerde CAN-bus met de MG Master LV (master BMS), die verzamelt en bewaakt de status van de batterij modules. Indien de meetwaarden van een accumodule de limiet overschrijdt, zal de MG Master LV automatisch actie te ondernemen om de aangesloten batterij modules te beschermen.

MG-Master-LV

MG Master LV

Deze alles-in-één batterij management controller combineert slim een hoofdschakelaar, zekeringenkast, DC distributie en batterij management in één compact high-end systeem. Het is beschikbaar in verschillende versies. Gemakkelijk in gebruik en makkelijk te installeren is dit de perfecte BMS voor laagspanning energiesystemen.

inbouw-ombouw-elektromotor-watersport
Periodiek onderhoud

Om lang vaarplezier te garanderen hebben uw elektromotor en accu’s periodiek onderhoud nodig.

Meer weten?

Neem direct contact met op met Eva Meijer.

Menu