[ Outboard ]

elektrisch-varen-elektromotoren-outboard

ePropulsion elektromotoren

M

et de elektrische buitenboordmotor van ePropulsion haalt u een kwaliteitsproduct in huis. Onder de elektrische buitenboordmotoren staan hun motoren zeer hoog aangeschreven. De ePropulsion outboard is leverbaar in drie formaten: de Spirit 1.0 (4 pk), de Navy 3.0 (6 pk) en de Navy 6.0 (9,9 pk).

Voordelen:

Geluidsarm  |  Hoog rendement  |  Innovatief  |  Gebruiksvriendelijk

Spirit 1.0

De ePropulsion Spirit 1.0 is een lichtgewicht elektrische buitenboordmotor met een geïntregeerde accu: de beste in zijn klasse! De ePropulsion Spirit 1.0 is geschikt voor de voortstuwing van alle boten tot 1,5 ton.

De Spirit 1.0 wordt met een compleet pakket geleverd, u ontvangt een multifunctioneel display, schroef, accu, oplader en intelligente sleutel.

elektrisch-varen-elektromotoren-outboard

Torqeedo elektromotoren

H

et Duitse merk Torqeedo brengt sinds 2005 een complete lijn elektrische buitenboordmotoren op de markt, met vermogens van 0,5 tot 50 kW, ofwel 1 tot 80 PK. Deze motoren worden gekenmerkt door een zeer innovatief ontwerp. Ze zijn krachtig, zeer efficiënt en geheel waterdicht. Extra voordeel is dat ze altijd voorzien zijn van boordcomputer met ingebouwde GPS en een digitaal display voor weergave van stroomverbruik, voltage, snelheid en resterende vaartijd- of -afstand. Via de optionele TorqTrac app is dit alles ook uit te lezen op smartphone of tablet.

Travel serie

De Travel 503 en 1003 modellen van Torqeedo zijn geschikt voor kleine motorboten, bijboten en zeilboten, als alternatief voor benzinemotoren tot 4 PK. De lichtgewicht lithium accu is geïntegreerd in de motor en verwisselbaar met een reserve accu. De motor incl. accu weegt maar 14 kg en is dus heel goed hanteerbaar. In de Torqeedo draagtas kun je hem makkelijk meenemen en opbergen. Nieuw is de Travel 1003 C, voorzien van een lithium accu met 70 % meer capaciteit, en dus meer actieradius.

Slide torqeedo-travel-1003 torqeedo-travel-503

Cruise serie

De Cruise 2.0, 4.0 en 10.0 modellen zijn geschikt voor grotere motor- en zeilboten en vervangen qua stuwkracht buitenboordmotoren tot 6, 10 en 25 PK. De Cruise 2.0 en 4.0 zijn verkrijgbaar met stuurhendelbediening (Tiller), alle motoren ook met besturing op afstand (Remote).

Slide torqeedo-cruise-2_0

inbouw-ombouw-elektromotor-watersport
Periodiek onderhoud

Om lang vaarplezier te garanderen hebben uw elektromotor en accu’s periodiek onderhoud nodig.

Meer weten?

Neem direct contact met op met Eva Meijer.

Menu